Iets met Iets meer Iets persoonlijks Facebook

Iets persoonlijks…

lunchen met je eigen gezelschap op zondagmiddag......

TABLE D’HOTE

Eens in het half jaar organiseren we in samenwerking met  AnnemarieKookt een aanschuifdiner, een table d’hote.  De table d’hote is een avond heerlijk eten en drinken voor een vast -laag-bedrag. Tussendoor hebben we live-muziek van een jonge veelbelovende singer-songwriter. 

Onze 27ste table d’hote is gepland op: zaterdag 16 november 2019

Ontvangst tussen 18.30 en 19.00 uur (we serveren de amuse rond 19.15 uur)                 

Menu   € 57,50

Graag reserveren via: annemariekookt@gmail.com met vermelding van aantal personen en telefoonnummer. Er zijn 45 zitplaatsen, wees er snel bij: vol is vol!

We hebben er weer zin in en hopen op jullie komst!              Sigrid en Annemarie

 

table-plank  30-mei-2015-dm-056

 

 

 

         

lidmaatschapskaart lunchroom

Lid worden

Je bent al eens te gast geweest bij de lunchroom, je zou graag nog eens te komen, maar je hebt geen eigen studio in Da Vinci? Kom langs en laat jebij mij als lid van de lunchroom registreren: dat kost niets en je krijgt van mij een leuk lidmaatschapskaartje. Met dit lidmaatschap kan je wanneer je maar wilt komen lunchen in de lunchroom.

Het lidmaatschap is gratis. Bij je (eerste) bezoek aan de lunchroom krijg je, na opgave van naam en adres, een lidmaatschapskaart.

Je bent van harte welkom!

Afhaalmaaltijd

Op dinsdag en woensdag maken we een afhaalmaaltijd. Op Facebook kun je zien wat dat die week zal zijn. Wil je zeker zijn van een maaltijd? Je kunt reserveren via de mail: sigridraben@gmail.com of stuur een SMS/Whats App naar 06 52 666 787

aubergine-met-chemoula    img_1689

Iedere dag iets speciaals

We proberen zo veel mogelijk in te spelen op de wensen van de ondernemers in Da Vinci. We hebben iedere dag iets bijzonders, naast soep, salade en boterhammen. We maken onder meer: boterham met pepermakreel van Frank’s Smokehouse, gekookt ei met hete saus uit eigen keuken, zelfgemaakte hartige taart, tosti’s met belegen kaas en sambal en pindasaus, tosti zuurkool en geitenkaas en chutney, BIO kroket en vegetarische kroket, curryworst van Brandt en Levie, gehaktbal en sausijzenbroodjes van slagerij Louman en gebakken eieren en kaasomeletje op vrijdag.

Andere ideeën

Hierbij nodig ik iedereen uit zijn mening en ideeën te geven en contact met mij te zoeken.

groeten van Sigrid

telefoon 06 52 666 787

sigrid-2-2017